Vi provade ett nytt typ av boende

Hallå, hallå! Känn dig varmt välkomnad till mig och ett nytt inlägg här på bloggen, ett inlägg som idag ska handla om ett bed and breakfast på Tjörn. Boendet heter Pilane Bed & Breakfast, det är ett ställe jag verkligen kan rekommendera till alla som på sin semester vill ha ett mysigt och hemtrevligt ställe att bo på.

Tidigare i mitt liv har jag bara bott på hotell eller hostell när jag varit ute och rest, vilket fick mig att denna gång bli lite överraskad av mitt val av boende. Jag besökte dem när jag och min fästman var ute och reste i Sverige i somras, vi besökte en del ställen som vi aldrig varit på för att upptäcka en större del av landet. Vi har inte upptäckt speciellt mycket av Sverige så vi tog en sommar för att äntligen göra det, vilket faktiskt var roligare än vad man kan tro. Under semestern fick vi se delar av landet som tidigare varit helt okända för oss, bland annat Tjörn. Vårt fokus låg även på att välja boenden som var mindre om mer hemtrevliga än vad hotell kan vara, därmed bodde vi på ett bed and breakfast på Tjörn. Det var mycket mysigare än vad vi hade föreställt oss, vilket i sin tur gjorde att hela upplevelsen av vår semester blev mer intim och vi kunde spendera mycket tid bara vi två. I framtiden kommer jag definitivt bo på likande sätt när jag är ute och reser, därmed kan jag även rekommendera er att bo på detta bed and breakfast på Tjörn om ni är där och behöver ett boende.