Vår dotter stortrivs hos den här dagmamman

God förmiddag gott folk, välkomna hit en fin torsdag som denna. Hoppas er dag och vecka har varit bra än så länge och att det bara blir bättre. Innan helgen inkommer tänkte jag passa på att skriva ett inlägg om Familjedaghemmet Aran, en dagmamma där mina barn är om dagarna. Ni kan läsa mer här om ni vill veta mer om dagmamman eller hennes jobb.

Att välja rätt barnomsorg i Borås har varit lite krångligt för mig och min sambo, när vår dotter var tillräckligt gammal för att börja förskola eller liknande hade vi lite problem med att hitta rätt. Det hela slutade i att vi valde att gå en annan väg än att välja förskola, det kändes som att en dagmamma skulle vara ett bättre val för vår situation. Då kunde vår dotter få grundläggande kunskap som man får på barnomsorg samtidigt som hon fick vistas i en hemmamiljö, dessutom är hon alltid nära vårt eget hem. Vårt hus ligger bara några meter bort från dagmamman, vilket är riktigt smidigt för oss alla. Vi känner nu i efterhand att vi gjorde ett riktigt bra val av barnomsorg i Borås, det hade nog inte kunnat bli bättre. Vår dotter trivs otroligt bra hos den här dagmamman, jag överdriver inte när jag säger att hon verkligen älskar att vara där. För mig och min sambo är det riktigt skönt att hon trivs, vi behöver då inte oroa oss under dagarna då vi vet att hon är i goda händer hos Familjedaghemmet Aran. För er som har barn och ska välja barnomsorg i Borås kan jag verkligen tipsa er om att se till alla alternativ, uteslut ingenting. För oss fungerar det här sättet jättebra och vi har hittat den perfekta dagmamman, tveka inte på att höra av er till henne om ni också är intresserade av att ha ert barn hos henne.