Finns inga persienner

God dag alla läsare! Jag har precis flyttat till min nya lägenhet i Täby och bara efter en natt så har jag redan upptäckt en brist med mitt hem. Det finns inga persienner. Kan ni förstå känslan av att vakna upp två timmar innan alarmet ringer och inte kunna somna om, solljuset som helt öppet lyser rakt in i rummet. Det här ska åtgärdas snabbast möjligast och redan idag efter jobbet ska jag bege mig iväg till ett företag som säljer persienner för att ge mig själv möjligheten att få sova lite längre. Därefter så inleds jakten på mörkläggningsgardiner, när det kommer till min sömn så tar jag inga risker kan jag säga utan det blir full utrustning för att kunna hålla allt ljus borta från lägenheten när jag sover. När man får vakna utan att klockan ringer så är man faktiskt ganska pigg men problemet är ju att det slår tillbaka senare under dagen. Jag är så trött just nu att jag är på väg att falla ihop här framför skrivbordet. Det är nästan så att jag får ställa kaffebryggaren precis jämte mig och bara lassa på med kaffe. Att vara så här trött samtidigt som det är två timmar kvar av arbetsdagen, det mina vänner är inte optimalt. Problemet blir dessutom att jag är en person som går och lägger mig relativt sent på kvällen så det blir inte särskilt många timmars sömn om jag sover tills klockan ringer. Tar man bort ytterligare två timmar så är det knappt någon sömn överhuvudtaget. Några persienner och en långhelg med sovmornar, sen ska nog min sömn vara helt återställd lagom till måndag morgon när det är dags att jobba igen. Det blir en relativt lugn midsommar för min del. På fredag ska jag iväg till en kompis och sen tänkte jag ägna resten av den lediga tiden till att packa upp mina flyttkartonger.