Barnen fick en liten lekplats

Välkommen, välkommen, välkommen! Idag har min hjärna slut på idéer och därför har det inte kommit upp ett inlägg förrän nu. Jag visste verkligen inte vad jag skulle uppdatera om idag för jag har inte gjort någon speciellt då barnen har vart sjuka och min man har jobbat. Jag kom på en sak som hände förra månaden som jag inte har berättat och det är om ett byggföretag i Vellinge som heter Nordisk Bygg och Industridesign som byggde en gungställning och en gungbräda till mina barn.

Som sagt har mina barn vart sjuka idag och därför har jag stannat hemma för att ta hand om dem medan min man jobbar. Det är mycket lättare för mig att stanna hemma med barnen eftersom jag jobbar på ett företag där man kan arbeta hemifrån och min man har ett eget företag och stannar han hemma med barnen så drar han inte in några pengar till företaget alls. Mina barn, som är tvillingar, fyllde år förra veckan och det som de har önskat sig hela vintern är en gungställning och en gungbräda som de kan leka på nu på sommarn och nu har vi äntligen fixat det tack före ett byggföretag i Vellinge som ville hjälpa oss. Varken jag eller min man är händiga så vi kände att det var bäst att anlita någon som hjälper oss med detta enligt våra önskemål. De gjorde sitt jobb och det blev en jättefin gungställning och gungbräda och de tyckte att det var den bästa födelsedagspresenten någonsin. Sedan dess har de vart ute och lekt på den, även fast vädret har vart kallt men det tyder bara på att det var ett bra initiativ att låta detta byggföretag i Vellinge att bygga denna lilla lekplats. Nu ska jag åter igen ta hand om mina sjuka barn så vi hörs senare i veckan.