Bara fönster som fattas

God morgon bloggen! Det är en relativt lugn dag här på jobbet, men det pratas det inte om bland kollegorna. Så fort man nämner att det är lugnt och skönt då kommer det en storm av arbete rakt mot en, så vill håller oss borta från det. Hemma i Lund är det dock allt annat än lugnt, jösses vad det går undan med renoveringen av huset och nu är i princip hela huset klart. Det enda som återstår är att kontakta ett glasmästeri i Lund för att få fönster, sen kan vi faktiskt börja flytta in igen. Trots att den här totalrenoveringen har pågått i några månader så tycker jag att det har gått relativt fort. När det är så mycket som ska göras så förväntar man sig att det kommer ta betydligt längre tid än vad det faktiskt gjorde. Under tiden så har jag och min sambo bott lite här och där, ett tag bodde vi hos mina föräldrar i Landskrona. Det var den värsta perioden under hela renoveringen, inte för att det var hos mina föräldrar utan snarare för att det var en bit att pendla från Landskrona till Lund varje dag. Mina föräldrar var under den tiden i sin sommarstuga så vi hade hela deras hus för oss själva vilket i sig var ganska skönt. Sen bodde vi några veckor hos min sambos syster i Lund och där trivdes jag faktiskt väldigt bra, det var nära till jobbet och vi hade gott om plats. Så det har flängts runt en hel del men nu är vi bara ett glasmästeri och lite fönster ifrån att få bo hemma igen. Jag ska ringa ett glasmästeri idag redan så att vi kan få flytta in igen förhoppningsvis redan under nästa vecka. Det kanske är möjligt att flytta in redan nu, det beror nog lite på hur kallt det blir under kvällen utan fönster.